Passie kan niet worden opgelegd, maar alleen blootgelegd

Een vijftal Team Grunning atleten nam de moeite om naast de gebruikelijke baantrainingen van dinsdag en donderdag ook op woensdag eens hun spikes aan te trekken op de atletiekbaan in het Stadspark. De wedstrijd om de Martinibokaal werd die avond afgewerkt. Ilona Schra won de 400m bij de meisjes B in 63.09. Sjors Kampen leverde een prima prestatie door op dezelfde afstand twee seconden van zijn PR af te halen. Hij finishte in 50.60, goed voor een tweede plaats in de categorie jongens A. Anita Vedder wist in 12.87 de 100m voor meisjes A te winnen. Ruud Koolhaas en Arnoud Brugge maakten hun opwachting op de 1500m. Ruud finishte in 4.29.65, hij werd hiermee tiende in de snelste serie, Arnoud kwam in 4.41.12 over de eindstreep. De onderdelen waren helaas niet ruim bezet.