Passie kan niet worden opgelegd, maar alleen blootgelegd

Scouting

Team 4 Mijl is hét hardloopteam van Noord-Nederland, en al jaren een begrip in de Nederlandse atletiek. Van de sprint tot de marathon, van persoonlijke records tot internationale toernooien. Het team bestaat uit zo’n 25 tot 30 atleten die allen gaan voor topprestaties. Iedere atleet traint volgens een persoonlijk schema, waarbij er naar wordt gestreefd zoveel mogelijk te combineren met andere teamleden. Wekelijks zijn er diverse gezamenlijke trainingsmomenten, zoals baantrainingen, park- en bostrainingen, duurlopen, krachttraining en alternatieve training. Vanzelfsprekend begeleid door toptrainers.

Bij Team 4 Mijl vind je een klimaat voor topatletiek, gedeelde ambitie en een geweldige sfeer. De perfecte plek voor het ontwikkelen van jouw talent!

Groningen, City of Talent!

Mocht je plannen hebben om te gaan studeren of reeds student zijn, dan is Groningen helemaal een ideale locatie. Dé studiestad bij uitstek biedt een breed scala aan universitaire, HBO en MBO studies. Voldoe je aan bepaalde sportieve prestaties, dan behoort een (substantiële) studiebeurs zelfs tot de mogelijkheden!

 

 

Interesse?

Klinkt goed, én heb jij de ambitie om iedereen voorbij te rennen? Team 4 Mijl staat altijd open voor talentvolle hardlopers!

Dus, wil jij écht alles uit jouw atletiekcarrière halen en de top bereiken? Neem dan nu contact op met Team 4 Mijl via: scouting (at) team4mijl (dot) nl. We reageren in recordtijd.

Team 4 Mijl, samen naar jouw top!