Passie kan niet worden opgelegd, maar alleen blootgelegd

Partners


Fysiosportief is sinds de oprichting van ons team in 2003 onze fysiopartner. De praktijk bestaat uit een team enthousiaste fysio’s uit Groningen die jou graag vrijuit laten bewegen!
De paramedische staf voor het team bestaat uit Marcel van Burgsteden en Dannie Snijder, beide al meer dan tien jaar betrokken bij het team en veel ervaring in de topsport/atletiek. Naast Marcel en Dannie, beschikt fysiosportief Groningen over manueel therapeuten en andere specialismen om de atleten van alle deskundigheid te voorzien.

 

Marcel van Burgsteden, Msc sportfysiotherapeut en sportmasseur. Als geroutineerd, allround sporter kan hij u op het gebied van sportverzorging begeleiden in verschillende sportdisciplines. Zelf is hij actief handballer geweest bij een eredivisie vereniging in Utrecht (Attila), heeft hij competitie tennis gespeeld bij GLTB te Groningen en gevoetbald bij Oranje Nassau in Groningen. Momenteel houdt hij zich meer bezig met duursporten, zoals halve en hele marathons, achtste en kwart triathlons en survivalruns. Deze sporten hebben hem in staat gesteld spieren in alle delen van het lichaam actief te gebruiken en blessures zelf te ervaren of van dichtbij te zien. Deze ervaringen hebben hem geholpen een goed inzicht te krijgen in blessurepreventie en sportverzorging. Marcel is sinds 2009 aan ons team verbonden.

 

Groningen Atletiek is met zo’n 750 leden is het de grootste atletiekvereniging van het noorden. Dankzij ons partnerschap met de club kunnen wij gebruikmaken van de atletiekaccommodatie (atletiekbaan en krachthonk) in het Stadspark. De club richt zich zowel op de baan- als wegatletiek. De baanatleten trainen op de eigen kunststofbaan in het Stadspark. Aan de rand van de baan bevinden zich het clubhuis, het krachthonk en diverse ruimtes voor vergaderingen en cursussen. De overdekte tribune biedt plaats aan zo’n 500 mensen. De wegatleten zijn overal in en rond Groningen te vinden, zowel in het Stadspark als in het natuurgebied rond de stad.