Passie kan niet worden opgelegd, maar alleen blootgelegd

Sponsoren

De 4 Mijl van Groningen is een hardloopevenement dat sinds 1987 ieder jaar op de tweede zondag van oktober gehouden wordt. De route voert van de Kromme Elleboog in Haren naar de Vismarkt in het centrum van Groningen. Dit evenement is uitgegroeid tot één van de grootste hardloopevenementen van Nederland, doordat de afstand van vier mijl (6437 meter) geschikt is voor veel hardlopers. De ondersteuning van ons team is begonnen in 2007. Met deze ondersteuning is zij ook naamgever van ons team geworden, vandaar Team 4 Mijl.

RunX Groningen

De grootste hardloopwinkel in Noord-Nederland bestaat uit 400 m2 hardloopspecialisme. Met 36m lange indoor testbanen (3 stuks) worden dynamische video-opnames van de afwikkeling van uw voet gemaakt. Voetanalyse en uw informatie over een eventueel sportgerelateerd medisch verleden zijn een garantie tot de goede hardloopschoenen. Wij zijn er trots op dat Alwin Dijk (sinds 2018 met RunX) al sinds 2009 onze trouwe partner is onze zoektocht naar continue verbetering.

Het Zweedse Craft is producent van functionele sportkleding. Het bedrijf is gevestigd in Borås, een oude traditionele textiel industrie stad in het zuiden van Zweden. Het oorspronkelijke idee van de oprichter Anders Bengtsson was om onderkleding te ontwerpen dat vocht afvoert van de huid, tijdens fysieke inspanning.CRAFT startte met technische basislagen en al snel werd het drie lagen principe ontwikkeld. Hierbij is de tweede voor isolatie en het transport van vocht en de buitenste (derde) laag is voor bescherming. Tegenwoordig biedt Craft sportkleding voor diverse sporten, met de focus voor laag 3 op hardlopen, triathlon, wielrennen en cross-country skieen. Wij zijn dan ook erg blij dat Craft  sinds 2009 onze trouwe partner en sponsor op het gebied van sportkleding is.