Passie kan niet worden opgelegd, maar alleen blootgelegd

Daar waar voor veel atleten de vakantie is aangebroken zijn er nog enkelen die zich laat in het seizoen aan een wedstrijd wagen.

Trackmeeting Utrecht – Vrijdag 10 Juli
Tijdens de 5e trackmeeting waren er enkel optredens van teamleden op de 800m. Inge Bootsma wilde haar seizoen goed afsluiten met een mooie tijd op de 800m.
Helaas ging het al na 300m niet lekker en was het vanaf daar nog een heel eind naar de finish. Ze finishte in 2.21.38 De 400mh specialiste zei na afloop: “Had gehoopt het seizoen nog mooi af te sluiten, de trainingen gingen erg lekker. Het is er helaas niet uitgekomen in de wedstrijd.”

Victor Bouwman liep in de snelste serie een 800m met goede bezetting van een aantal snelle Team Distance Runners mannen. Victor moest op de meet Mark Nouws en Tjerk Conijn voor laten gaan en kwam uit op 1.53.03.
In de latere series liep Chiljen Velvis 2.04.14.

De zeven van Zevenhuizen
In het Groninger landschap, nabij Leek en Roden, vond zaterdag 11 augustus de 7 kilometer van Zevenhuizen plaats.
Voor Team 4Mijl verschenen Joris Kampen en Marleen Stiekema aan de start. Het was voor Joris de eerste wedstrijd sinds lange tijd. Met een startveld dat bestond uit o.a. Tim Pleijte, Jan stuursma, Ben Stellingwerf en Merwin Dollison ging de eerste kilometer meteen hard. Pleijte liep vrij snel weg bij de groep en Joris moest ondanks dat het tempo zakte helaas de groep laten gaan. Desondanks was Joris tevreden met zijn tijd (23.17) en gaf hij aan dat de weg naar boven weer is ingeslagen.

Marleen Stiekema was veruit de snelste dame en ging met de bloemen naar huis. Het was tevens voor Marleen een eerste wedstrijd sinds lange tijd en voor haar is ook weer de weg naar boven ingeslagen.