Passie kan niet worden opgelegd, maar alleen blootgelegd

Vandaag heeft Stichting Team Grunning haar sponsors voor het komende jaar gepresenteerd. Het bedrijf Heart zal hoofdsponsor en naamgever van het team worden dat vanaf heden als Atletiekteam Heart Grunning door het leven zal gaan. Daarnaast zal het team de komende vijf jaar door Newline in de kleding worden gestoken, terwijl Runner Hardloopcentrum in samenwerking met Asics de schoenen zal verzorgen. Voor alle sponsoren is het een bewuste keus om een samenwerking aan te gaan met dit team van atleten. Stefan Zevenberg, directeur van Heart Vital Communication Services, hierover: “De organisatie rond dit team heeft op mij een zeer professionele indruk gemaakt. Ik verwacht via dit team en via de prestaties van de atleten de naamsbekendheid van mijn bedrijf te kunnen vergroten. Verder gaat dit team een grote rol
spelen in het begeleiden van een aantal loopclinics, die ik voor mijn zakelijke relaties wil opzetten. Ik streef een langdurige samenwerking na, ook al omdat dat goed past bij een sport als atletiek.”

Ook voor Henk Thole, eigenaar van Runner Hardloopcentrum is de aantrekkingskracht juist gelegen in de teamgedachte. “De zichtbaarheid van een groep atleten is veel groter dan van een aantal losse, individuele atleten. De atleten doen aan verschillende takken van atletiek. Voor mij als speciaalzaak is dit team dan ook een prachtige manier om mij te profileren bij atletiekliefhebbers en bij hardlopers. Ik heb in volle overtuiging voor een periode van 5 jaar getekend als schoenensponsor van Atletiekteam Heart Grunning.” NewLine is voor een periode van eveneens 5 jaar de kledingsponsor van de atleten. Thole karakteriseerde de afspraak als zijn mooiste sponsorafspraak tot op heden.

<img src=fotos/Algemeen/tp_3.jpg>

Trainer Eddy Kiemel toont zich zeer ingenomen met de sponsoring van het team. “Hierdoor kunnen we de begeleiding van de atleten verder professionaliseren. Ook kunnen we nu vaker met het team op trainingskamp of zouden we betere meetapparatuur voor de trainingen kunnen aanschaffen. Ieder van mijn atleten moet nu in staat zijn een sprong voorwaarts in prestaties te kunnen maken!”

Uiteindelijk was het een bijzonder geslaagde bijeenkomst en wordt met veel vertrouwen naar de toekomst gekeken.